Zet je benen in

Zet je benen in

Lopen, wandelen, dansen, fietsen... voor het goede doel? Voel je je betrokken bij onze beweging en ga je graag een sportieve uitdaging aan?

Schiet uit de startblokken met je persoonlijke online sponsorpagina om je inspanning in de kijker te plaatsen.

Ik doe mee!

Corrida Leuven - zondag 31 december 2023 

Net voor het einde van het jaar wordt Leuven verkeersvrij gemaakt voor de grootste recreatieve loopwedstrijd van het land. De ene komt om samen met vrienden of familie het jaar sportief af te sluiten, de andere om aan een tempo van net geen 20 kilometer per uur door de Leuvense binnenstad te scheuren. De Eindejaarscorrida blijft ook na al die jaren duidelijk nog begeesteren.

Heb je een warm hart voor onze strijd tegen armoede en ga je graag een sportieve uitdaging aan? Doe mee met de Corrida en laat je inspanningen sponsoren. Met het geld dat jij inzamelt kan Welzijnszorg ervoor zorgen dat mensen in armoedesituaties een beter leven krijgen.

Concreet?

1. Ga naar ons online actieplatform en maak je persoonlijke actiepagina aan.  (meer info over het platform verder op deze pagina)

2. Schrijf jezelf rechtstreeks in bij de organisatoren van de Eindejaarscorrida. Wie voor 1 december inschrijft, betaalt minder inschrijvingsgeld en is zeker van een plekje.  

Voor praktische vragen kan je steeds terecht bij Juna: juna.ghaye@welzijnszorg.be of 0474 67 10 47

Ons actieplatform

Via ons online actieplatform kan je jouw actie tegen armoede eenvoudig op poten zetten.

  • Kies de actie waaraan je wil deelnemen: de eindejaarscorrida in Leuven, de actie van de studenten van HO Gent, deel je geluk of werk een eigen Zet-je-benen-in-actie uit...  
  • Door in te schrijven maak je een persoonlijke actiepagina aan. Deze kan je delen met je familie, vrienden, collega’s. Houd hen op de hoogte van je voorbereidingen en zij kunnen daar rechtstreeks hun sponsorgeld storten. Zo wordt het zeker aan jouw actie gekoppeld. 

  • Jij kan op deze actiepagina volgen wie al sponsorde en we geven je tips om nog meer mensen te bereiken.

  • Ga je liever als groep de uitdaging aan? Super! Je kan anderen uitnodigen om in jouw team te komen en samen nog meer sponsorgeld verzamelen. Jullie delen dan dezelfde actiepagina.

  • Wel enthousiast maar niet sportief? Ga toch eens kijken, we hebben ook supporters en sponsors nodig 😊  

Ontdek ons platform

Waarom Zet je benen in?

Met jouw inzet maak je onze droom mee mogelijk. Want ja, 1 op de 7 mensen in België leeft in armoede. Met jouw hulp kan Welzijnszorg dit onrecht structureel aanpakken.

We steunen meer dan 100 armoedeprojecten. De verhalen en ervaringen van die armoedeprojecten voeden onze campagnes en politieke werk. Tegelijkertijd helpen we de armoedeprojecten om hun ervaringen en suggesties te delen met het beleid en een ruim publiek.

Zet daarom je benen in: met het geld dat jij inzamelt kan Welzijnszorg ervoor zorgen dat mensen in armoedesituaties een beter leven krijgen.

maak kennis met de armoedeprojecten

    Heb je nog vragen of weet je niet goed hoe te beginnen? We helpen je graag op weg. 

    Contact